Sidor

lördag 22 oktober 2011

Badrock

Pojkarna sover middag, men jag kände mig alldeles för uppe i varv och passade istället på att klippa en badrock till sonen. Jag köpte för ett tag sedan en fin, grönrutig badhandduk på IKEA. Den är våfflad på ena sidan och har mjuk, go frotté på andra sidan. Den kunde jag inte motstå och chansade på att jag skulle lyckas få den att räcka till en badrock.
Och efter lite ändringar på ett Burdamönster jag hittade i gömmorna och en hel del pusslande, så fick jag faktiskt ut alla delarna! :)
Har förhoppningar om att kanske få tid och ork att sy ihop den ikväll. Men vi har skaffat barnvakt i eftermiddag, för att kunna röja upp i garaget (och få plats för ännu fler saker), så vi får väl se hur det blir med orken.
Dessutom kräver frotté att man rensar undan bra i syrummet innan man syr, så man inte får grönt frottéludd på allting. Det kan hända att jag bara hinner med att röja upp i mitt överfulla syrum. Har alldeles för många halvfärdiga projekt liggandes just nu.
Till mitt försvar har jag många veckors gravidillamående bakom mig, som hela tiden satt käppar i hjulen, men nu har jag äntligen börjat piggna till igen.

Ses!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...