Sidor

tisdag 31 januari 2012

Åkpåse till babyskyddet

En av de bästa grejerna med att 'slösa bort' en massa tid på att kolla andras sybloggar, är att ibland snubblar man på riktigt bra idéer!
Som denna åkpåse för babyskyddet jag hittade inspiration till hos Blomma åker vagn.

Hon skrev om att hon skulle använda den, då bebisen oftast sov när hon skulle hämta på dagis och att denna lösningen gjorde att hon slapp krångla på overall, vilket ju oftast väckte den lille.
Kändes som en mycket god idé! Egentligen också även om bebisen inte sover. Jag menar, det räcker nog att krångla på M ytterkläder på morgonen. Och ska man bara fram och tillbaks till dagis är det säkerligen tillräckligt, så länge det inte är alldeles för kallt ute.
Dessutom gillar jag att det blir flexibelt, då man lätt kan skala av lagren. Det kan vara väldigt kallt, när man kommer in i bilen, men sedan blir det ju ganska så mycket varmare.
Så absolut värt att testas!

Jag gjorde min lite större och trädde den runt ovankanten. Den har en dragsko upptill, men jag tänkte att användningstiden blir lite längre med den här lösningen. Och vill jag, så är det bara att vika ner kanten och dra åt lite.
Eftersom bebisen är beräknad till mitten av mars, sydde jag den i ett kraftigare bomullstyg och en lite tunnare fleece.
Jag tror säkert att den kan komma till användning innan sommaren blivit tillräckligt varm. :)
Och kanske även ett tag till hösten.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...