Sidor

tisdag 17 januari 2012

KattdynaDet ser väl vem som helst att detta är en kattdyna? ;)När jag hade katt för en massa år sedan, sydde jag dynor av tunn pälsimitation och lade i Thinsulate som stoppning. Det är ett material som de flesta känner till från bl.a. jackor och vantar. Det blir alltså varmt av kroppsvärme...om man kan förklara det så. När man syr i Thinsulate och har det liggande i knät en stund, blir det vääääldigt varmt i knät. Alltså perfekt för katter!
Mina älskade i alla fall sina dynor.

Denna dynan har jag sytt åt en kompis, som tack för att hon klippte mig.


2 kommentarer:

  1. Tack vännen för den fina kattdynan! Tog inte många minuter innan Rocco invigde den! :)

    SvaraRadera
  2. Bästa betyget! :)
    Börjar de bråka om den får vi sy en till. ;)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...