Sidor

söndag 13 november 2011

Mjuk o go amningskudde

Svärmor var på besök hela helgen, men jag lyckades ändå sno åt mig lite tid i syrummet!
Sydde bl.a. klart en amningskudde jag (antagligen) har beställning på. Fodralet är bara ett förslag, men jag blev mycket nöjd med det iaf. Det är mjuk, härlig plysch på ena sidan och en skön bomullstrikå med söta hjärtan på andra sidan.När jag väntade M sydde jag två kuddar åt mig själv och tyckte att det var suveränt med mjuk trikå i yttertyget.
Innerkudden är fylld med kulfyllning, för bästa flexibilitet. Orsaken till att jag sydde mina egna kuddar från första början, var på grund av att de flesta då hade vanlig vaddfyllning. Kändes alldeles för stum och svår att forma. Och de med kulfyllning var ganska dyra då. Jag tror att de kanske är lite billigare idag, men har ju inte lika personliga fodral. ;)


*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...