Sidor

lördag 18 februari 2012

Present till två sötnosar

Jag var på fika hos ett par arbetskamrater i veckan, som båda fått barn ganska nyligen. Så klart ville jag ha med en present.
Det skulle vara till en liten tjej och en liten kille och eftersom mammorna är systrar tänkte jag att det vore kul om plaggen hade en liten röd tråd. Fastnade för cerise och turkos trikå med vita stjärnor på och klippte varsitt par byxor. Sedan började jag vela och tänkte att de kanske inte alls skulle tycka om dem. Så jag sydde några fler byxor, så fick de välja själva.
Gissa vilka de valde!

Så klart! ;)

Här är alla som blev sydda. Samma modell, alla i 62cl. Så är det någon som är intresserad, finns dessa färdigsydda. Förutom de med stjärnor då, men det finns mer av de tygerna.


2 kommentarer:

  1. Va fina byxor :) vad tar du för dom? gillar dom med tåget på. Men tyvärr så är Collin på väg upp till stl 68, men du har inte mer tyg? Du kan väl svara på FB? :)

    SvaraRadera
  2. Shit vad söta byxor! :)
    Får nog ta och köpa lite presenter av dig till mina vänners barn!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...