Sidor

fredag 29 juni 2012

Fler tygbilder

Fråga mig inte vad jag gjorde rätt, men idag sov lillan i två timmar i sträck!! Det hör inte till vanligheterna pga hennes kolik. I alla fall inte hemma i sängen, utan i så fall i rullande vagn.
Dessutom sammanföll det med storebrors tv-stund och middagslur!
Borde kanske köpa mig en trisslott? ;)
Så förutom att äta lunch, koka sylt, röja köket, köra en maskin disk och en maskin tvätt (man blir effektiv, när man tror att man bara har en kvart på sig), så hann jag också fota några fler av mina tyger. Det föll mig aldrig in att jag kunde sy en stund, eftersom jag räknade med att lillan skulle vakna skrikandes när som helst. Och då är de bråttom, så att inte storebror också vaknar.

Här är i alla fall några av bilderna. Fler nya bilder finns under Tyger-fliken.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...