Sidor

lördag 8 september 2012

Åkpåsen till babyskyddet funkar än!

Idag var det lite kallare ute, så jag testade om filten jag sydde till babyskyddet innan K kom till världen fortfarande funkar. K är ju ett halvår nu och ganska stor för sin ålder. Men se! Det funkar fortfarande klockrent! Jag är fortfarande grymt nöjd! En av de bästa babyprylarna, enligt mig. :)

Perfekt nu i höstvädret, när det ibland är lite svårt att välja kläder. Bara att ta på tröja och mössa och så kan man anpassa om man vill vika om en flik, tre flikar eller ingen filt alls! Man kan vika om den, när man går ut och vika bort den i den varma bilen.
Och så smidigt, när man bara ska till dagis eller affären, att slippa ta på overall.
Ja, ni hör ju att jag är såld! ;)


Har haft lite funderingar på att minska mönstret, men det får nog hellre vara lite stort i början så man kan använda det tiden ut i babyskyddet. Jag kommer absolut att använda min tills K byter till riktig bilstol. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...