Sidor

lördag 17 mars 2012

Jag hann!

Jag sydde ett Babynest till parveln och hann bli klar i grevens tid.
Men jag hann inte blogga om det, för det blev klart på söndagen och K föddes på måndagen, nio dagar före beräknat förlossningsdatum.

Hur som helst så är det den bästa babyprylen jag gjort! Vi har redan använt det hur mycket som helst.
Hon ligger i det i sin spjälsäng på natten, för lite mer ombonad känsla, i soffan mellan oss på kvällen, i köket när vi grejar och vi tar det med oss till mormor när vi är där. Supersmidigt att kunna flytta henne utan att behöva störa/väcka henne. Inga brutala temperaturförändringar som väcker henne, när vi behöver flytta henne.

Med M hade vi problem med att få honom att somna någon annanstans än hemma i sin säng eller i rullande vagn. Så tanken med ett Babynest till K var till viss del att hon har en sovplats vi kan ta med oss, som hon känner igen. Om det funkar återstår att se, men det har absolut redan varit guld värt på andra sätt!
Så jag kan varmt rekommendera att ha ett Babynest till sin lilla bebis.

Den består av en skumgummimadrass i botten, med en stoppad kant runtom. I den stoppade kanten finns en dragsko, så man kan reglera storleken allteftersom bebisen växer.
Undertill finns en öppning, så att man kan ta ur madrassen ifall man behöver tvätta den.

Kontakta mig om du är intresserad av att få ett uppsytt. 

2 kommentarer:

  1. Hej! Så jättefina kläder (och andra saker oxå!) du syr! Jag är på jakt efter en näbbklänning till min dotter till i sommar. Den på bilden (Den här klänningen har jag bloggat om förut...)är såå himla fin! Nåt sånt är jag på jakt efter..! Om jag inte hittar något så kanske jag hör efter om du har tid att hjlpa mig senare i vår? grattis till bebis förresten! Nestet verkar jättebra! MVH // Emilie

    SvaraRadera
  2. Tack! Vad roligt att du tycker om det jag gör. :)
    Jag hjälper dig gärna med näbbklänning, det är bara att höra av sig.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...