Sidor

onsdag 28 mars 2012

Min första symaskin

Min son tycker om att sitta vid mormors symaskin och greja. Eller, han gillar att sitta vid min också, men eftersom den står i källaren blir det inte lika ofta. Hos mormor ligger syrummet tvärsöver från Ms "lekrum" och vi är ofta därinne och tittar på det ena eller andra.
När vi var där senast hade hon hittat den lilla symaskinen jag brukade sy på när jag var liten. Jag mindes att den var röd, men inte att den var så här fin!
Sonen tyckte lika mycket om den som jag, trots att det inte ens fanns något batteri i. Kanske blir det en sykille av honom. ;)  Men det är nog mer allmänt maskiner han gillar, om jag ska vara ärlig.
Fast häromdagen ville han inte gå till dagis, utan sa att han måste vara hemma och sy med mamma! :)

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...