Sidor

måndag 14 maj 2012

Rosa apor till mini

Lillsnuttan växer så det knakar och sambon har ett tag klagat på att mössan varit svår att få på. Så det blev en ny mössa och även ett par byxor i ett av mina favorittyger, rosa jersey med röda apor på.
Även byxorna i den här modellen har börjat sitta lite snävare, så nu fick det bli 62cl och uppvikta muddar ett tag istället.

 Jag har aldrig haft något emot rosa, men blev ändå överraskad av HUR MYCKET jag gillar rosa nu när jag fick en dotter! Speciellt ihop med rött, gult eller orange.
Jag kanske aldrig hade någon rosa fas, när jag var liten och tar igen det nu. :)


Storebror blev lite avis när han såg mössan och sa att han också ville ha en apmössa. Han har egentligen mer än tillräckligt med mössor, men mammahjärtat är svagt för putläppen, blicken ner i marken och de långa ögonfransarna min son begåvats med. Får nog bli en svartvit till honom vid tillfälle. ;)


2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...