Sidor

tisdag 31 juli 2012

Ännu mer svartvit-randigt

Denna gången blev det lite syskonmatchning. :)
Tyget är samma som lillasysters byxor i ett tidigare inlägg. Jag gillar verkligen det tyget och har köpt en hel del av det, för annars syr jag inget alls av det. Jag har en tendens att göra så. Kan liksom aldrig riktigt bestämma mig vad det ska bli, eftersom jag vill sy så mycket av favorittygerna. Men har jag lite mer av ett tyg, har jag lättare att komma till skott. Och svartvit-randigt tröttnar jag aldrig på!
Jag blev också riktigt nöjd med den klargröna mudden till det svartvita.
Ks body är ett nytt mönster jag håller på med och detta är första testet. Nöjd på det stora hela, men några saker ska justeras innan det blir riktigt bra.
K fick även ett par röda stjärnbrallor, eftersom hennes garderob behöver en ordentlig påfyllning med kläder som passar!

Här kommer både några plaggbilder och en livebild på mina små gryn! :)

Lillasyster hann så klart kana ner innan jag lyckades få de båda på bild, men här ser ni iaf spinkisen och lilla sumo i sina nya kläder. ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...