Sidor

söndag 15 juli 2012

Fler blöjfodral

Kände mig lite inspirerad vid förra blöjfodralsbeställningen och klippte ett gäng av tyger jag hade hemma. Som vanligt kom andra projekt emellan, så de blev liggande ett tag, men nu har jag sytt klart några av dem i alla fall. 
Jag började använda blöjfodral, när första barnet var lite större och man inte behövde ha med tusen saker längre. De få saker som behövdes åkte istället ner i handväskan och blöjor och våtservetter fanns alltid nedpackade och var bara att slänga med. Till barn nr två har jag inte ens skaffat skötväska. Jag har mitt blöjfodral och en ganska så stor handväska istället. 
Det får plats några blöjor och ett inte helfullt paket med våtservetter i.
Fodralet funkar också superbra till att ha klädombyte i. Insidan är av vaxduk, så det håller inne fukten lite grann om man skulle behöva ha nerkissade/nerspydda/nerbajsade kläder i.


De är alla till salu. 120kr/st


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...