Sidor

torsdag 1 november 2012

Beställt av en mormor

En muddbyxa med fot och matchande mössa, 50cl,  att ha med till BB.
Beställt av en blivande mormor, som ville att hennes dotter skulle ha med lika fina kläder till BB, som jag haft. Det var roligt att höra!
Så roligt att få sy så smått igen. Jag har redan glömt att K varit så liten!
Jag sydde två par sådana här set och hade med till BB och tycker personligen att det är ovärderligt att slippa krångla med strumpor (som ändå åker av) den första tiden. Sydde även i 56cl till henne, när hon vuxit ur de första i 50cl.

Det var så roligt att sy detta, att jag klippte några olika kit i 50 och 56cl, som så småningom kommer att finnas till salu här. Men först ska de med på Mini-mässa 18/11, där jag ska vara med! Du kommer väl dit?


Stackars Valdemar har vare sig body eller blöja på sig, men är annars fin i brunt svamptyg. ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...