Sidor

lördag 27 oktober 2012

Fleecescarves

Har ju helt glömt bort att blogga om en av höstens/vinterns bästa grej!
Jag har sytt fleecescarves till mig och sonen! Fast sonens har blivit mer eller mindre permanent utlånad till lillasyster, men han ska snart få en ny.
Jag sydde varsin till oss, som ett test och de har redan blivit flitigt använda.
Den storleken jag sydde till M, 3 1/2 år, funkade också till lillasyster, då sex månader, om man drar ihop den på allra minsta läget på kardborreknäppningen. Så användningen är ganska lång.
Jag har inte riktigt hunnit prova in hur länge de olika storlekarna funkar än, men jag vill ändå dela med mig av våra nya favoriter. :)Sonen avskyr när man drar upp blixtlåset på jackor och tröjor ända upp i halsen och säger: "Mamma, nu gör du fel!" Så det var ursprungligen till honom som den var tänkt.


När sedan lillasyster inte hade något att ha om halsen, när det blev lite kallt en dag, så fick hon låna den. Den var superbra, när hon sover ute i vagnen i ett par timmar, så han fick aldrig tillbaks den. Men han är inte så ledsen för det, för nu ska han snart få en RÖD (favoritfärgen) istället!


Och eftersom jag själv inte tycker om att vara kall om halsen och lätt får ont i den, så sydde jag en större till mig. Kanske att den blev lite liten, men den funkar. Jag har gjort mönstret lite större, men inte testat än.
Här ser du också en mössa jag sydde till mig själv, för ett tag sedan, men inte hunnit blogga om. (mycket stjärnor nu...)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...