Sidor

onsdag 24 oktober 2012

Mössor till bara mig!

Idag har jag testat mina mössmönster i lite olika material, och vem är bättre att testa på än mig själv? Sonen har ju redan en hel hurv med mössor och det är faktiskt bara jag som alltid är tillgänglig, när det är dags att prova eller fota. ;)

Den översta är sydd i ett lite mindre töjbart tyg och blev över förväntan! Den känns lätt och sitter bra utan att sitta åt. En ny favorit, helt klart!
Tyget har jag haft ganska så länge och aldrig riktigt vetat vad jag ska sy av det. Men nu när jag såg den färdiga mössan, så poppar idéerna upp på löpande band. Kanske en singoalla till lilltjejen, med ett par coola tights till?
Men det får nog bli några mössor till försäljning också.

Tyget på bild nr två är en riktig hyllvärmare. Jag verkligen älskar färgerna och mönstret, men hade bara en liten bit och då är det svårt att sätta saxen i det. Jag blir helt enkelt velig. Och vad syr jag till slut?
En mössa! Men vilken mössa! Jag älskar den redan!
Tyget är betydligt mycket mer stretchigt och mössan sitter lite tightare än den föregående, men på ett behagligt sätt.

På sista bilden är det "bara" en gosig, praktisk fleecemössa till det kallare dagarna. Den är bara dubbel upp över pannan och det blev riktigt bra, tycker jag. Funderar på om jag kanske ska göra en applikation på den, men den tanken suger jag på ett tag till.

Olika mönster och olika material, men jag blev riktigt nöjd med alla tre!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...