Sidor

fredag 19 oktober 2012

Nya tyger igen

Igår var jag på Skroten för att leta efter tyger till några projekt. Hittade inte så mycket till just de sakerna, men det följde ju så klart med lite annat hem. ;)
Bland annat tre nya, jättehärliga färger på plysch! Tyvärr är det näst intill omöjligt att fota plysch rättvisande och så även i detta fallet! Jag har dragit mig en aning för att visa upp mina plyschtyger här på bloggen pga det, men det kommer. Några finns dock i ett album på min FB-sida än så länge. Så där kan du kika in, tills jag fått upp dem här inne. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.396214380440576.84608.370956436299704&type=3
Och gillar du Honeystuff på FB, så ser du uppdateringar både på tyger och grejer jag sytt. :)

Här är iaf de tre nya plyschfärgerna och ett par andra tyger, som också fick följa med hem.

Denna upplever jag som aningen mer lila i verkligheten. Men bara lite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...