Sidor

söndag 7 oktober 2012

Fodrade pösjeans och nya tröjor

Även sonen hade helt plötsligt byxorna på halv flagg och det blev extra tydligt när dagis började, att han behövde en rejäl garderobspåfyllning. Här är första omgången.

Raglantröja och långärmad t-shirt är 104cl. Kanske aningen stora på min spinkis, men hellre det. Då räcker de ju ett tag iaf.
Byxan har redan blivit en favoritmodell och jag har planerat för fler! En lagom blandning av tufft och funktion. Den är dessutom fodrad med jersey, så skön nu på hösten.
Modellen är samma som muddbyxan, fast sydd i stretchjeans. Då fick det bli en bred resår insydd i mudden, då byxan blir lite tyngre än om den är sydd i t.ex. plysch. Är ju bra om byxan sitter uppe. ;)
Jeansstickningar på och en fuskgylf. Fickor fram och bak. Lite extra vidd i benen och veck vid knät för extra bra lekvidd!
För även om det är roligt att kläderna är snygga, så är ändå det allra viktigast med barnkläder att det är lekvänliga och bekväma, tycker jag!


Ibland är det kul att mamma fotar. Men stå still? Njae.


Men så plötsligt händer det! Eller så lyckades jag fota i precis rätt microsekund. ;)Och så blev det ett par muddbyxor i svart plysch. En modell som fortfarande är populär hos oss, även i 104cl. Denna gången med fickor, till sonens stora förtjusning!


6 kommentarer:

 1. Vilka härliga brallor!!! Tröjorna är också fina! Men fastnade verkligen för byxorna :)
  Vad har du för pris på byxorna?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vi gillar dem verkligen, både sonen och jag!
   Jag håller på att räkna lite på byxpriserna, men ca 400kr när de är fodrade. Jag mailar dig, när jag uppdaterat prislistan. :)

   Radera
 2. Supersnygga muddjeans!
  Hur har du gjort veckan på knäna?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Gör ett litet veck på frambyxans tyg på båda sidorna, ett lite ovanför knät och ett lite under. :)

   Radera
 3. Grymma byxor och så snyggt med orange på tröjorna! Kul med så fina och lekvänliga plagg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, tack! Så roligt med konstruktiva kommentarer! :)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...