Sidor

söndag 2 december 2012

Oh my god!

För ett tag sedan visade jag sonen, tre och ett halvt år, hans nya muddjeans jag sytt. Hans favoritfärg är rött och han älskar 'härnor'. Dessa jeansen sydde jag därför med röda muddar och med stjärntyg i fickorna. Även dessa är fodrade med bomullstrikå. Jag tycker att det är oslagbart med mjukt fodrade byxor på vinterhalvåret. Mjukt och skönt vid lek på kalla golv.
Hans reaktioner på nya kläder brukar vara ganska så underhållande, men idag tog priset! Händerna for upp till munnen samtidigt som han drog in andan och utbrast "Oh, my god!". Jisses, vad de små liven snappar upp!
Han var dessutom väldigt med på att bli fotad, så det var ju bara att passa på!
Här med sin krokodilen i bilen-tröja (eget val) till muddjeansen.
2 kommentarer:

  1. Haha vilken kille! Fina byxor! De hade jag glömt att jag behövde...men det får bli en annan gång ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Ja, han har en del roliga kommentarer för sig! :)

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...