Sidor

tisdag 18 december 2012

Premiär!

Idag har jag "inrett" en mini-butik hemma i vår källarhall!
Det är bara en Billy-bokhylla med dörrar, men ändå! Jag är jättenöjd! :)

Så om du bor i Borås eller känner för att åka skitlångt för att titta och klämma på det som finns färdigsytt, är det bara att kontakta mig via mailen, veroniqa@honeystuff.se, eller på min Facebook-sida, www.facebook.com/honeystuff.se
Allt på bilderna finns inte uppe i Till salu-fliken än. Kontakta mig om du ser du något intressant, som du inte hittar där.

I början av nästa år kommer jag också att ha ett home-party hemma hos mig, då du och dina vänner har möjlighet att komma hit och titta på lite olika plagg och en himla massa tyger!
Känner du redan nu att du skulle vara intresserad av att komma, får du gärna lämna en kommentar eller kontakta mig på annat sätt. Det är bra att veta lite hur många som är intresserade. Kanske måste jag dela upp det på mer än ett tillfälle.
Men självklart kommer jag att återkomma med mer information om detta!

1 kommentar:

  1. Ser fint ut! Jag har på liknande sätt hemma :-)
    Lägger till din blogg i min blogglista så jag lätt hittar tillbaka.

    //Jenny

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...