Sidor

tisdag 8 januari 2013

Ännu en åkpåse till babyskydd

Den senaste beställda babyskyddsåkpåsen avlämnad idag.
En ganska så annorlunda färgkombination jämfört med de andra jag sytt, men väl så snygg!
Jag har haft lite svårt att hitta 'rätt' typ av tyg (inte för stelt, men inte för tunnt) i bra färgkombinationer att använda som yttertyg, men jag har huuuuur många om helst olika tyger av den här sorten i grått (och något beigt och något svart också) hemma i tyghyllan! Så kan man ju ha en roligare färg på fleecen inuti istället. 
Just detta tyget är fiskbensmönstrat i ren syntet, men det är egentligen bara bra. Tar upp mindre fukt t.ex. Och fleecen är ju det tyg som hamnar närmast kroppen (och är dessutom även den av syntetmaterial).
Även detta är till ett Acta Graco-skydd, vilket är det enda jag sytt till hittills. Har även ritat en variant till ett Brio-skydd, men inte hunnit testa det än.

Jag har ävan en (enligt mig!) skitsnygg kombination tillklippt till ett Acta Graco-skydd, med yttertyget i Burbury-rutig syntet med svart fleece invändigt.
Låter det intressant, så kan jag skicka bild på tygerna. Det är alltså till salu, bara inte ihopsytt än.

Så här ser denna kombinationen ut iaf.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...