Sidor

tisdag 29 januari 2013

Inget mittemellan!

Det blev ett par nya set till mina egna barn.
Ni som brukar titta in här vet ju att det mestadels är ganska mycket färg på kläderna jag syr. Blandat med lite svartvitt ibland, förstås.
Men sonen på 3 1/2 är väldigt förtjust i grått, lustigt nog. Favoritfärgen är rött och även grönt, orange och blått går hem, så det blir ju en hel del färg ändå och därför valde jag att köpa ett nytt tyg med fordon, som kommit, just i grått. Jag köpte det i rött också, så det blir nog en kortärmad tröja till sommaren av det.
Hur som haver blev han väldigt nöjd! :)


Och som för att kompensera det blev det en riktig vitaminkick till lillasyster i starkrosa och grönrandigt!
Byxan är ett test av den favoritmodell jag kallar bebisbyxan, som jag nu förstorat upp till 86cl.
Just denna är sydd i 80cl och som ni ser är det en modell med lite häng och mycket rymd, som passar länge. Jag kommer nog att justera längden en aning tills nästa byxa. Jag brukar visserligen vika upp benmudden i början, men här ser ni den helt nervikt.

Även tunikan är en ny modell. Lite utställd och med kuvertringning i halsen. Eftersom den var tänkt som en tunika tyckte jag att den blev aningen lång och kanske också i snävaste laget, så det kommer att justeras.
Till en början kommer denna modell att kunna beställas i 62-86cl, men finns det intresse för större kanske det kan ordnas framöver.
Tänkte mig annars att i de större storlekarna blir det vanlig t-shirthalskant.
Så klart kan den även fås kortärmad och i klänningslängd.
Och så ett par livebilder, så ni ser hur modellerna ser ut på! :)2 kommentarer:

 1. Snygga kläder! Jag har också fastnat för gråa tyger nu, men har inte köpt hem några än. Får nog ta tag i det!

  //Jenny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar! :)
   Ja, visst är det snyggt med grått? Jag ångrar lite att jag inte köpte gråa stjärntyget också! Får nog åtgärdas snart. :)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...