Sidor

måndag 3 mars 2014

Tyyyyyg!


När sonen satt med vid datorn vid min senaste tygshopping, valde han ut dessa favoriter. Bilar, elgitarrer och Stålmannen. Det summerar hans intressen ganska så precis. Fordon i alla former, rock i alla former och vissa superhjältar (Av någon underlig anledning, för han har aldrig sett eller läst om någon vad jag vet. Skyller på att han går på blandad avdelning på dagis. 😉).

Det var så klart inte de enda tygerna jag köpte. ;)
Jag passade på att fylla på med en av favoritfärgerna, gult, medan det är lite populärt och det finns fler tyger att tillgå. 
Även petrolfärgat, lime och rosa går alltid hem hos mig.
Det coola kattyget är så klart till min katt- och kanintokiga tvååring. "Ja, jag gillar! blev betyget på det tyget. :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...