Sidor

söndag 23 mars 2014

Prinsesslakan

Jag har ju en hel del tyg som bekant och jag gör mitt bästa för att minska ner på lagret, så att jag ska få plats i mitt syrum igen...och kunna komma in i tygförrådet...och i tvättstugan...och i det andra lilla förrådet. Ja, som ni förstår har jag brett ut mig lite mer än vad som var tanken från början. Nu har det gått så långt att det inte är roligt att vara i syrummet, eftersom det ligger tyger och annat precis överallt!
Så mitt projekt för tillfället är att bara sy av det jag har, rensa och sälja valda delar och vara lite bättre på att göra en (eller i alla fall inte lika många som jag brukar) sak i taget så att det inte ligger höghus med halvfärdiga saker på varenda möbel i syrummet. 
Och vad kan vara bättre än att sy påslakan?! Det går åt mycket tyg och går fort att sy. :)
Först ut är detta till dotterns nya säng. Tyget med kronorna på var givet, men räckte inte riktigt. Men har man så mycket tyg som jag har finns det oftast något som matchar. Det rutiga är dessutom en gammal gardin jag hittat hos min mor, så det blev även lite återbruk och det är ju aldrig fel.
Hur som helst är jag väldigt nöjd. Och att dottern är nöjd kan nog vem som helst se. :)
"Prinsessa", utropade hon när hon såg sin  säng.
Ska bara hitta det söta örngottet jag tänkt ha till också (även om dottern var hur nöjd som helst med Pingu)! ;)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...