Sidor

torsdag 3 april 2014

Praktiska lekbyxor

Så var det dags för nya överdragsbyxor till sonen igen. Jag kunde inte längre blunda för att de befintliga inte var så långa som man kunde önska. 
Varför ändra ett vinnande koncept, så det blev två par i samma silvriga high tech-tyg från Furulunds. Som jag fortfarande har kvar stuvbitar av, trots att jag vid det här laget måste ha sytt 8-10 par överdragsbyxor av det! Jag köpte varenda stuv jag kunde få händerna på och eftersom det ofta var jag som packade upp stuvsäckarna, så blev det en och annan bit. Då var nog tanken att det skulle bli jackor eller byxor till mig själv, men det är verkligen perfekt till barnens överdragsbyxor! Tunnt och smidigt, men ändå tåligt och fuktavvisande. Och färgen passar till ALLT! Och trots flitigt användande är sonens avlagda fortfarande fullt funktionsdugliga till lillasyster. Troligtvis till ännu ett barn efter henne och i så fall kommer jag att skänka dem vidare.
Alltså bra för plånboken (betalt för länge sedan och redan då till fyndpris), bra för barnen (smidigare och rymligare än de flesta man kan köpa), bra för miljön (arv och hemsytt) och bra för att minska ner på tyglagret. 

Reflex runt ena benet och resår under fötterna som vanligt, men dessa paren fick även en lite grön stjärna på benet. Sonens vårjacka är grön, så jag tyckte att det var roligt med en liten detalj som tog upp det.  Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...