Sidor

onsdag 15 augusti 2012

Darling-body

Jag ligger så vaaaansinnigt efter med bloggandet, eftersom jag har fullt upp med syjobb! Vilket i och för sig är roligt, men det finns inte tid till allt jag vill få ordning på. Har så många planer, men så lite tid.
Idag har jag iaf beställt barnvakt, för att SOVA en liten stund! Måste ju fylla på krafterna lite emellanåt också.
Här kommer iaf en body jag sytt för några veckor sedan och redan använt flitigt. Jag älskar den!

Detta tyget heter Darling och är ett av mina favorittyger. Andra testet av mitt bodymönster fick bli sytt av det. Nu med omlotthals och lång, slät ärm istället. Jag blev riktigt nöjd nu, sånär som på ett par finjusteringar. :)
Nu ska det bara bli tid till att fixa mönstret i andra storlekar också.
Än så länge finns det alltså endast i 68cl.

Jag ville inte dölja detta fina tyg med en dregglis, så jag sydde en i samma tyg. Men den fastnade tyvärr inte på bild. ;)  Återkommer med det.

Titta inte för noga på bilden nedan...jag är sömmerska, inte fotoredigerare! ;)

Den ser ganska kort och bred ut på bilden, men det är för att min lillplutta ÄR  ganska kort och bred! ;)
Du ser hur den sitter på på bilden nedan.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...