Sidor

tisdag 24 juni 2014

Det bidde en tummetott!

Det började som en klänning, men blev till sist en tunika till dottern. 
Jag var så glad när stuvbiten preciiiis räckte till en klänning! När jag sedan började sy upptäckte jag så klart ett hål på framstycket! Blev ganska nedslagen ett tag, men efter lite rotande bland mina symärken hittade jag en fjäril som passade alldeles perfekt! 
Fortsatte att sy, men när den var helt ihopsydd och resåren hade trätts i kunde jag inte bli av med känslan av att den såg ut som ett nattlinne. Efter en del velande bestämde jag mig för att det fick bli en tunika istället. Då försvann hålet på köpet och fjärilen behövdes inte! 
Men nu hade jag fastnat för fjärilen och den fick ändå vara kvar. 
När jag sedan skulle stryka fast den, glömde jag att sätta i kontakten till strykjärnet! Något mer som kunde gå fel?! ;)
Hur som helst blev den till sist färdig utan fler krångligheter och jag är jättenöjd med slutresultatet. Jag ser den framför mig till ett par puffiga jeans. :)
Tyget är en stuvbit rosa bäckebölja med små rosenknoppar på, som legat till sig i åratal. Känns skönt att den äntligen kom till användning! ;)Och så en livebild! Som vanligt får det numer bli bilder i farten. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...