Sidor

lördag 21 juni 2014

Jordgubbarna live

Det blev båda klänningarna på midsommarafton för lilltjejens del. Dels berodde det på att jag inte kunde ta ut tvätten ur maskinen kvällen före, eftersom jag fastnade hos en ledsen tjej, som inte kunde sova så bra. Så klänningen jag tänkt att hon skulle ha var inte torr. Jag tog med den och hängde upp den i mina föräldrars varma uterum, så den torkade dock ganska snabbt.
Men också dels eftersom min dotter älskar att leka med vatten och dessutom just nu tycker att det är mycket bättre att äta med fingrarna än med bestick. Oavsett vad som bjuds och trots att hon ätit med bestick i snart ett och ett halvt år! Kan inte minnas att sonen hade en sådan period. ;)
Hur som helst var det ju bra att vi hade back up-kläder.
Den blommiga bomullsklänningen har jag redan visat livebild på i ett tidigare inlägg, men här kommer en bild på dottern i jordgubbsklänningen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...