Sidor

söndag 8 juni 2014

Under ytan

Om man ser till bloggen, så verkar det som att det inte händer så mycket i systugan just nu. I själva verket är det precis tvärtom! 
Jag har ju generellt ganska svårt att hålla mig till ett projekt i taget och nu är det värre än någonsin! Jag har helt tappat räkningen, men tror inte att jag överdriver när jag säger att det nog ligger ca trettio plagg i olika stadier!!! 
Nu är det dags att slutföra innan det sätts igång med nya idéer. 
Så när sambon tog med ungarna till lekplatsen och jag fick en liten stund över mellan brödbak och tvätt, fick dessa nästan helt färdiga plagg lite uppmärksamhet och kan nu hängas in i dotterns garderob! :)

Två tröjor med rynk fram och i ärmslut.Jag sydde en t-shirt till storebror för ett tag sedan i det här rosa tyget med husvagnar. Han hade valt det själv. Ända sedan dess har lilltjejen dragit i den tröjan och frågat om den är hennes. Jag frågade om hon också ville ha något av det tyget och hon svarade ja och blev alldeles lycklig.
Hon har väntat tålmodigt, men nu är den färdig!

Denna tröjan är egentligen i 80cl och dottern har numer 92 på väg mot 98. Den satt så illa på henne och har sedan dess legat i en hög för att sys om. Men vet ni vad? Av en händelse lade jag den ovanpå ett plagg jag höll på att sy till henne och insåg att de var nästan exakt lika stora! Bara ärmlängden skiljde, men den får helt enkelt vara 3/4-ärm! :)

Och sist ut är denna pyjamaströja som blev till av en restbit flodhästtyg. Det räckte inte till baksida, så ryggen är rosa med vita stjärnor. Funkar det också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...