Sidor

söndag 22 juni 2014

Min midsommarklänning

För första gången på mycket länge har jag sytt något till mig själv!
När midsommar närmade sig insåg jag att jag inte hade något lämpligt att ha på mig (som passade!). Eftersom det var kort om tid kvar, så fick det bli något snabbsytt i trikå och vad passade bättre än Sommaräng från Strömming? :)
Jag använde ett gammalt favoritmönster på en singoallatunika i vävt tyg. 
Det var många år sedan jag sydde modellen, så mönstret var några storlekar för litet. ;) Men eftersom jag nu skulle använda trikå valde jag att ändå köra på den storleken. Jag var dock lite generös med sömsmånen och breddade den en del nedtill. Och längde den till klänning.
Känner mig jättenöjd med resultatet och har redan klippt ut en tunika efter samma mönster! Fortfarande en favorit, alltså! :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...