Sidor

onsdag 14 december 2011

Biltröja

Jag köpte nyligen lite roliga flocktryck från Michas Stoffecke. Mestadels bilder på fordon, att sätta på tröjor till M.
När jag klippte hans tomtedräkt, fick jag även ut en tröja på samma tygbit och grävde fram en rolig, rödsvart-randig muddväv att bryta av med. Perfekt att testa ett svart tryck på. Instruktionerna var så klart helt på tyska, men med gammal skoltyska i bakhuvudet, lite textiltyska man snappat upp genom åren från alla BURDA-mönster och även lite sunt förnuft, lyckades jag på något sätt göra rätt  för det fäste superbra. Återstår bara att se hur det håller i tvätten. (Trycket höll hur bra som helst. Ser ut precis som före tvätt. Tvättade i 40grader med utsidan inåt och tumlade inte.)
Jag är iaf jättenöjd med resultatet! Ser fram emot att få se minis reaktion. :)


2 kommentarer:

  1. Och eftersom jag skickade med instruktionen med dig så får du hjälpa mig när det är min tur att fästa mitt tryck! :) (Jag läste franska så det skulle gå ännu knackigare för mig!! )

    Kram E.

    SvaraRadera
  2. No problem! Jag kanske borde skriva ner en beskrivning på svenska? För mitt eget minne, om inte annat. ;)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...