Sidor

torsdag 29 december 2011

Julstrumpor

Dessa blev inte bloggade om före jul. Våra julstrumpor.

Förra året sydde jag två stycken likadana strumpor av den röda varianten. En till M och en till ett eventuellt syskon. Tänkte att jag skulle göra något som särskilde dem senare.
Men när jag hängde upp Ms strumpa i år, kom jag på att jag ville att hela familjen skulle ha egna strumpor. Julklappen som fanns i strumpan, när jag vaknade på julaftons morgon, är något jag fortfarande minns så otroligt väl. Varför sluta med det bara för att man är vuxen?

Det blev en tur ner i tygförrådet och som vanligt har jag för mycket tyg,vilket leder till alldeles för många valmöjligheter. Men istället för det sedvanliga, tidskrävande velandet, ägnade jag eftermiddagen åt att klippa ut en massa olika julstrumpor. Jag vill ju bli av med tyg och jag vill ju sy, så nu är det bara att släppa spärrarna!

Dessa tre blev våra och när filuren är född väljer jag ut en till. Resten lägger jag ut till försäljning nästa år.
Så håll utkik...om ett år.  ;)


*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...