Sidor

torsdag 22 december 2011

Sista minuten-projekt

Igår kväll tog vi ner vår julgran från vinden. Och som varje år inser jag att jag inte fixat någon julgransmatta i år heller. Men eftersom vi tog ner den två dagar tidigare än vi brukar, bestämde jag mig för att den minsann inte skulle vara utan i år!! Någon tygbit som skulle duga bara måste ju finnas i hyllorna!
Så kom jag att tänka på ullboulén jag använde till stekpannevantarna. Perfekt!
Jag klippte en cirkel och overlockade den, och tänkte att det fick duga för i år. Men så hittade jag en satinsnedslå som passade utmärkt. Så den sydde jag på. Och på väg till strykbrädan fastnade blicken på en bit bomullssammet, som hade exakt samma nyans som bouclén. Så det fick bli några hjärtan på också.

Det är sådana här projekt jag är bäst på. Att jobba med det jag har och att inte ha tid att fundera ihjäl saker, vilket jag har en tendens att göra. Ibland har jag så många olika idéer, att det i slutändan inte blir någonting alls.

Hur som helst så blev den klar ikväll och här ser ni resultatet. Jag kunde inte vara mer nöjd, om jag så planerat den i flera veckor!!*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...