Sidor

lördag 17 december 2011

Kantband hela dagen...

Kanske inte riktigt så illa, men det var definitivt sista gången innan bebisen kommer som jag låg på golvet och skar snedremsor!! Fick göra det i omgångar och vila länge mellan, så det tog i stort sett hela eftermiddagen.
Men det blev bra! Jag var lite rädd att materialet jag valt skulle vara lite för slirvigt och att det inte skulle få skarpa presskanter, men det gick utan minsta problem. Hann bara testa att vika det, men hoppas hinna kanta med det imorgon.
Det ska sitta på en sittdyna till vår Emmaljunga Scooter. Dynan har legat halvklar ett tag nu, men jag ville inte ha vanliga kantband i bomull. Fråga mig inte varför. Det kändes bara som att det skulle passa bättre med något som gav ett lite rejälare intryck.
Jag letade i tygaffärerna efter något färdigt band, utan att hitta något. Så efter lite grävande bland tygerna, hittade jag en slags tunn, svart bävernylon. Perfekt!
Egentligen ville jag ha dem ännu bredare, men jag har inte lyckats få tag på någon bredare snedslåvikare. Och att göra på frihand kändes inte speciellt lockande.


*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...